-849 Lei

PURIFICATOR DE AER DAIKIN MC70L resigilat

Disponibilitate: Stoc limitat
Garantie: 3 ani
1880 Lei
2729 Lei
(T.V.A inclus)
  Telefon : 0756 231 231 Email : aerconditionatromania@yahoo.com

Purificatorul de aer cu tehnologia Streamer AER PUR DE CARE SE ÎNGRIJEŞTE DAIKIN

Aerul care face posibilă viaţa şi pe care îl respirăm poate conţine substanţe invizibile, care dăunează sănătăţii noastre. Din acest motiv, purificatoarele de aer Daikin reprezintă o investiţie în bunăstarea dumneavoastră.

POLUAREA SE PRODUCE ŞI ÎN INTERIOR! Streamer technology air purifier

Pentru confortul nostru, clădirile din prezent sunt bine izolate, dar, deseori, schimbul dintre aerul exterior şi cel interior este redus. Prin urmare, aerul pe care îl respirăm în interior poate fi mai poluat decât aerul din exterior.

AERUL CONŢINE MULTE SUBSTANŢE IRITANTE

Pe lângă bacterii şi viruşi, aerul dintr-o locuinţă obişnuită sau dintr-un spaţiu comercial poate fi contaminat de substanţe iritante, precum polenul, praful, fumul de ţigară şi părul de animale, care pot cauza disconfort sau chiar reacţii alergice.

PURIFICARE PUTERNICĂ A AERULUI

Sistemul purificatorului de aer MC70L de la Daikin utilizează tehnologia Streamer cu sistemul său puternic de filtrare, pentru a elimina aceşti agenţi potenţial dăunători din aer şi a neutraliza mirosurile, protejând sănătatea şi îmbunătăţind confortul respiraţiei pentru persoanele care suferă de astmă sau de alergii.

Nivel zgomot16/24/32/39/48 dB
Greutate9 kg
Dimensiuni576 x 403 x 241 mm
Consum0,007 kW - 0,065 kW
Functii specialetemporizator de oprire, protecție pentru copii, reglare afişaj

  • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu