Aer conditionat Samsung AR09HSFSBWK 9000 BTU

Disponibilitate: Stoc epuizat
Garantie: 2 ani
Clasa: A++
  Telefon : 0756 231 231 Email : aerconditionatromania@yahoo.com

Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dvs.

De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare.

Iar Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusurile, mai intai prin utilizarea unui filtru si, apoi, cu Virus Doctor.

 

Design in forma de triunghi pentru o racire puternica

Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare* din casa dvs. De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare.** Iar Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusurile***, mai intai prin utilizarea unui filtru si, apoi, cu Virus Doctor. * Testat pe modelul AR09HSFSBWK. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQV09TWS. ** Testat pe AR09HSSDAWK/EU. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQ09TSB. *** Testat la Centrul de cercetari in stiintele mediului Kitasato (Japonia) si Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratoare de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Eficient impotriva a 4 virusi, inclusiv subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

Raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare

Aparatul de aer conditionat Samsung a fost conceput inca de la inceput pentru o eficienta remarcabila. Designul sau unic, in forma de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare va asigura, de asemenea, ca aerul este racit si evacuat mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare*. Astfel incat aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile camerei dvs. * Testat pe modelul AR09HSFSBWK. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQV09TWS.

 

Raceste mai rapid si mai confortabil

Aparatul de aer conditionat Samsung incepe rapid racirea aerului utilizand modul puternic Racire rapida, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de racire. Apoi, se comuta automat in modul Racire confortabila pentru a mentine temperatura dorita. Asadar, nu mai trebuie sa va fie frig si sa fiti nevoit sa modificati incontinuu setarile manual sau sa porniti si sa opriti aerul conditionat.

 

 

Economiseste energie in mod automat

Cu modul Utilizator unic, nu mai trebuie sa porniti si sa opriti in mod repetat aparatul de aer conditionat pentru a economisi energie sau sa va faceti probleme despre acesta daca nu este insuportabil de cald. In acest mod, numai compresorul si ventilatorul functioneaza suficient de mult pentru a mentine temperatura dorita si se inchid automat cand nu mai este necesar. Astfel incat utilizeaza mai putina energie electrica*, mentinand facturile si temperatura din camera la un nivel scazut. * Testat pe AR12HPSDDWK. Pe baza consumului cumulat de energie electrica in modul Normal vs. modul Utilizator unic.

 

Elimina virusurile

Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer, precum si bacteriile si virusurile, inclusiv virusii gripali de tip A si Corona* – utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor. Astfel, aerul pe care il respirati este mentinut curat si sanatos. * Testat la Centrul de cercetari in stiintele mediului Kitasato (Japonia) si Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratoare de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Eficient impotriva a 4 virusi, inclusiv subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

 

Performanta stabila si de durata

Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer.* * Testat in laboratoare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

Usor de scos si de curatat

Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer.* * Testat in laboratoare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

Depanare usoara

Aparatul de aer conditionat Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automata a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza probleme in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare, prin intermediul unei aplicatii de smartphone*. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a inginerilor** – precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare. * Disponibila pe dispozitivele iPhone si Android. ** Aceasta functie opereaza numai pentru anumite moduri de eroare si nu inlocuieste verificarile periodice de service.

 

Functii:

 • Controlul directiei aerului (Sus/Jos): Automat;
 • Controlul directiei aerului (Stanga/Dreapta): Automat;
 • Pasii de control ai fluxului de aer (Rece/Ventilator): 4 / 4;
 • Briza naturala: Da;
 • Smart Wi-Fi: Da;
 • Indicator curatare filtru: Da;
 • Ecran temperatura interioara: Da;
 • Telecomanda: Da;
 • Ecran pornit/oprit: Da;
 • Bip pornit/oprit: Da;
 • Contor timp real: Nu;
 • Contror 24 ore: Da;
 • Schimbare automata: Da
 • Restart automat: Da.

Zgomot unitate interioara39 db(A)
Zgomot unitate exterioara46 db(A)
Clasa energie racireA++
Clasa energie incalzireA++
Filtre Easy Full HD Filter.
Btu /Suprafata acoperita9.000BTU 15-20 mp
Dimensiuni unitate interioara L/l/a936/270/264 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a790/545/285 mm
Greutate unitate interioara12.5 kg
Greutate unitate exterioara35 kg
Capacitate BTU Racire 8530 btu/h
Capacitate BTU incalzire11260 btu/h
Culoare unitate interioaraAlb
InverterDa

 • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu